Meld je hieronder aan om een HSP Power/Healing Sessie te boeken

 

Je krijgt 2 uur van mijn tijd, kennis en krachtige helende energie voor 150 euro excl BTW (de normale prijs is 300 euro excl. BTW en mocht je een 4 maanden traject aangaan dan krijg je dit bedrag als korting op je traject en dus als kado)

Ik werk holistisch dus kijk op elk vlak van jouw leven wat we kunnen verbeteren zodat jij lekkerder in je vel zit en heel veel energie kan ervaren. Je zal door mijn krachtige healing skills en mijn coaching bewuster worden, jezelf lichter voelen en meer rust ervaren, omdat ik gelijk de diepte in ga en de kern meteen aanpak

Ik geef je uiteraard al mijn liefde, begrip, warmte, kennis en gouden tips om verder te komen waar jij vast loopt en ik duik meteen de diepte met je in, zodat je kan ervaren wat mijn coaching/healing doet. Ik ga dieper dan de gemiddelde coach omdat ik meteen werk met je diepste blokkade zowel op mentaal, emotioneel en energetisch vlak. Anders kan er namelijk geen echte innerlijke verschuiving plaatsvinden 😉

Ik zorg dat jij je veilig voelt en creëer dan ook een veilige ruimte waarin alles los mag komen wat al zolang vast zat. Je bent in goede en liefdevolle handen. Een sessie kan soms spannend zijn, maar ik zorg dat er voldoende veiligheid en vertrouwen is en zorg dat je in totale ontspanning kan zijn, zodat alles eruit kan wat nodig is om los te laten.

Alvast bedankt voor je vertrouwen in mij en ik kan niet wachten om met je aan de slag te gaan en samen los te maken wat nodig is voor jou.

Na de betaling ontvang je een mailtje met daarin een formulier wat je even mag invullen, zodat ik je nog beter kan helpen als je bij mij bent. Je kan hierin kiezen of je speciaal voor een persoonlijk probleem komt of een uitdaging op business gebied

 

Liefs Kristel

Gelieve onderstaande velden in te vullen. We hebben deze informatie nodig om je account automatisch aan te maken.
Reeds een gebruiker? Log hier in
Benodigde gegevens voor je account en factuur.

Je bestelling

HSP Powersessie